Speksnijder Logistiek is een professionele logistieke dienstverlener met activteiten in verschillende segmenten. Wij hebben meerdere vestigingen en standplaatsen in het land waar vandaan gekoelde/diepgevroren activiteiten worden geëxploiteerd.

  • transporteren en/of distribueren van goederen
  • opslaan van goederen
  • order-picking
  • assembleren van goederen

Onze missie is om retail-bedrijven, producenten, handelaren en expediteurs van levensmiddelen ervan te overtuigen dat de logistieke afhandeling van hun dienst en product bij Speksnijder Logistiek in de juiste handen is en dit grote voordelen heeft ten opzicht van dit in eigen beheer uitvoeren. Als logistieke dienstverlener werken wij efficiënter, creëeren we tijd en ruimte in uw bedrijf door de logistieke kant over te nemen en ontstaat er meer inzicht in uw logistieke kosten en uw bewegingen.

Wij willen onze klanten wat betreft logistiek volledig ontzorgen en de beste service verlenen, dat kan alleen door de klant centraal te stellen en duurzame samenwerkingen aan te gaan. Goed contact met de klant en onze partners is hierbij van cruciaal belang. Wij hebben onszelf de taak toebedeeld om tijdig in te springen op wensen van klanten en ons te richten op een innovatief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord beleid.

Speksnijder Logistiek wil zich profileren als een volwaardig en service gerichte logistieke partner. Door te concentreren op de klant, ons te blijven ontwikkelen en duurzaamheid hoog op de agenda te zetten kunnen wij de rol van meest betrouwbare, innovatieve en servicegerichte logistiek dienstverlener van Nederland blijven vervullen.

rsz_tilburg-5
Hazerswoude-7