Over Speksnijder Logistiek

Speksnijder Logistiek is een veelzijdig transportbedrijf en logistieke dienstverlener. De klant staat bij ons centraal. 70% van onze klanten is langer dan 10 jaar klant. Wij zetten ons in voor duurzaam en innovatief ondernemen. Met passie, visie en oog voor de toekomst zetten wij ons elke dag in voor de beste kwaliteit.

Geschiedenis

In 1933 richt Dirk Speksnijder een bedrijf op wat transport voor verschillende goederen uitvoert. Stenen, stro en verse melk van de boer worden naar verschillende plekken vervoerd. Het transport wordt voornamelijk lokaal en regionaal uitgevoerd. Het bedrijf start in Zwammerdam en heeft tot aan de Tweede Wereldoorlog redelijk succes. Na de oorlog ligt het bedrijf stil, de tweede generatie Speksnijder blaast het nieuw leven in en bouwt het op tot een landelijk opererende transportbedrijf. In 2000 verlaat Speksnijder de originele locatie in Zwammerdam voor een pand in Hazerswoude-dorp. In 2003 neemt de derde generatie Speksnijder het roer over en wordt de focus verlegd naar logistieke dienstverlening in de breedte. Vestigingen in Bergschenhoek en Tilburg worden geopend.

Tilburg-2

Toekomstvisie

Speksnijder Logistiek is klein begonnen en uitgegroeid tot een gezonde en internationaal opererende logistieke dienstverlener. Wij zijn trots op onze geschiedenis, ervaring en kennis. Onze visie is om dé logistieke dienstverlener van Nederland te worden op het gebied van versvervoer, voor retail en groothandel. Wij zijn ambitieus en werken met passie, de kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop. Wij zien food als beleving en willen in elke stap van het proces de beste kwaliteit bieden. In onze toekomst zien wij een duurzaam, innovatief, klantgericht en succesvol bedrijf om trots op te zijn.

Wat maakt Speksnijder Groep bijzonder?

Speksnijder Logistiek is een familiebedrijf wat in 1933 door Dirk Speksnijder is opgericht. Sindsdien heeft er altijd een Speksnijder aan het roer gestaan en hebben wij het ideaal van Dirk Speksnijder centraal gesteld. Toch zijn we ook meegegaan met ontwikkelingen van deze tijd en luisteren we naar wensen van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring, specialistische kennis, passie voor het vak en ambitie om Speksnijder Logistiek op de kaart te zetten weten we op alle fronten kwaliteit te leveren. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om maatschappelijk verantwoord, duurzaam en innovatief te ondernemen. Dat geeft ons bedrijf en onze kinderen een toekomst. Deze combinatie van vooruitstrevende idealen en tijdloze waarden maakt ons tot een bijzonder betrouwbare en klant georiënteerde logistiek partner.

Hazerswoude-1
Speksnijder 1024x501

Onze kernwaarden

Bij Speksnijder Logistiek zijn we trots op het werk wat we leveren. We hebben passie voor food, transport en logistiek. Het leveren van kwaliteit en klantgerichte service staat voorop. Onze kernwaarden zijn daarom van groot belang. De belangrijkste kernwaarden van Speksnijder Logistiek zijn:

  • Duurzaam, innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Klantgerichtheid, service en kwaliteit staan voorop
  • Passie voor food, transport en logistiek zijn van groot belang om succesvol te blijven
  • Samen met onze klanten bouwen aan hun succes